NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Brânză maturată răzuită -Murmezan
  • Brânză maturată răzuită -Murmezan

Brânză maturată răzuită -Murmezan

(1 review-uri) | Adaugă un review În stoc

Brânză maturată Murmezan ras

Brânzeturile noastre cu o vechime de peste doi ani ne amintește de gustul picant al parmezanului dar este mult mai puternic. În timp, culoarea brânzeturilor se transformă într-o culoare galbenă intensă, iar textura lor devine cristalină. Din cauza fragilității sale cristaline, este recomandabil să se răzuiască. Le dăm pe răzătoare doar atunci când plasăm comanda, pur și simplu pentru că au un termen de valabilitate mai lung atunci când sunt întregi și își păstrează aroma în mod optim.

Are o aromă atât de concentrată încât poate fi numită cu siguranță un condiment.

Dacă te afli în căutarea unui ingredient extraordinar, e suficient să-ți arunci ochii pe brânzeturile noastre rase.

Dacă vrei totuşi să te aventurezi pe panta experimentelor, poţi asocia prin contrast preparate mai uşoare cu Murmezan. Pentru asta ar fi necesar să te familiarizezi mai bine cu gusturile pentru a simţi mai bine dinamica acestora şi pentru a putea preveni ca acele gusturi mai discrete să fie umbrite de cele mai pronunţate.

Țineți cont de o regulă de aur: pentru a-și păstra ingredientele valoroase, presărați-o întotdeauna pe alimente calde, vă recomandăm să o puneți în cuptor maxim câteva secunde.

Prima și cea mai simplă variantă de a folosi Murmezanul este pe cartofi: peste cartofii copți la cuptor sau wedges. Obișnuiți- vă să răzuiți la final în supele cremă, în paste.

Va ieși o nebunie dacă adăugați în piure de cartofi: pe lângă lapte, unt, sare și un vârf de cuțit de nucșoară, cam o lingură de Murmezan ras.

Depozitarea brânzeturi rase se face în frigider, unde rezistă optim pentru intervale de timp de până la o lună. Evită pe cât posibil depozitarea ei la aer pentru a nu se usca. O altă modalitate de păstrare de până la 6 luni este congelarea.

Adriana
13.ian.2023
Best cheese!
Best cheese made in the middle of untouched nature!!