» Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Dacă comanzi în valoare de minim 250 Ron, beneficiezi de Livrare Gratuită pe teritoriul țării.

Pentru destinațiile în afara orașelor cu sediu Cargus, se plătește o taxa suplimentară de 25 lei, taxă care este suportată de către client, sau puteți opta pentru ridicarea pachetului direct de la sediul Cargus, fără suprataxe.

Pentru comenzile sub 250 Ron, transportul este 18 Ron(depinde de greutate) + 16 Ron in cazul destinațiilor în afara orașelor cu sediu Cargus.

 Nu livram in weekend . Puteti plasa comenzi telefonice de L-V intre orele 9:00 - 17:00 la nr. 0775209437.

Livrare în 24 de ore! Pentru unele destinații, datorită supraaglomeratiilor în transport, s-ar putea să nu se încadreze livrarea coletului în cele 24 de ore.

Ce se întamplă când clientul nu este găsit la destinație

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată de acesta, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care clientul nu este găsit nici a două oară, comanda va fi anulată și returnată la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Avem rugămintea să verifici integritatea fizică a coletelor în fața curierului, și dacă sunt constatate nereguli, să ceri întocmirea unui proces verbal. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Poți urmări statusul livrării

Pentru a verifica starea comenzii, acceseaza site-ul Cargus https://www.cargus.ro folosind formularul de urmărire pachete. Pentru numărul de AWB, contactează-ne telefonic sau pe e-mail.