1. Prima pagina
  2. »
  3. Cheese Box
  4. »
  5. Cheese Box Uzonka
  6. »
  7. Premium UzOnkA Cheese Box
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Premium UzOnkA Cheese Box
  • Premium UzOnkA Cheese Box
  • Premium UzOnkA Cheese Box
  • Premium UzOnkA Cheese Box

Premium UzOnkA Cheese Box

(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi
490.00 lei
Discount
40.00 lei
450.00 lei
Alege cantitate:

Distribuie pe

9 sortimente din brânzeturile UzONkA 3,1 kg:

2x Murgo Natural (brânză maturată de 3-6 luni): 350 gr

1x Murgo Chimen (brânză maturată de 3-6 luni): 350 gr

2x MursGo sau 1x Rozmurgo sau 1x Murgo Lavanda sau 1x cu Busuioc (maturată de 3-6 luni): 350 gr

2x Murgo (două felii de brânză maturată peste 1 an-din diferite roate) 350 gr

1x Murgo ( brânză maturată peste 2 ani) 350 gr

2x Murmesan ras (brânză de condiment, din brânză maturată peste 2 ani): 150 gr

 

 

Murgo Natural: O versiune delicioasă și diferită a brânzei clasice Gouda. Este o versiune ușor maturată, are o textură lejeră și moale, cu o aromă pură mătăsoasă, având o textură elastică, dar fină. De obicei, brânza Murgo Natural este maturată minim 3 luni.

Murgo Chimen: Chimenul îndrăzneț se îmbină minunat cu calitățile moi și dense ale rețetei Murgo Natural, conferind brânzei o aromă picantă și somptuoasă, creându-se astfel o brânză foarte populară în regiunea noastră.

RozMurgo: Rozmarinul se îmbină minunat cu calitățile rețetei Murgo Natural, îi conferă o aromă savuroasă, nobilă.De la această plantă se folosesc ca și condiment savuros, frunzele uscate de rozmarin, dar planta are multe beneficii pentru sănătate care merg mână în mână cu brânza din lapte crud.

MURsGO Este o versiune delicioasă a brânzei Murgo natural, condimentată cu leurdă are un gust ușor înțepător, sălbatic, cu miros de usturoi. Leurda este numită și ceapa ursului, datorită faptului că ursul brun consumă plantele cu plăcere după perioada de hibernare, pentru a prinde putere. Iarba aromată de pe vârful Cucul Mare-rămășițele unui fost vulcan- influențează savoarea brânzei.

Murgo Lavanda: lavanda este originară din zona mediteraneană, astfel încât această brânză are un miros de vară veșnică, de tinerețe, are gust prietenos. Folosim lavandă pură cultivată în zona montană, de la producători locali.

Murgo : Poartă numele muntelui Murgul Mare, care având origine vulcanică este plin de stânci. Această brânză este demnă de numele său, deoarece are o aromă corpolentă, solidă. Ne amintește de proprietățile dense ale rețetei de Cheddar. Este o versiune maturată de 1 an și cealaltă maturată de 2 ani. Au o textură tare și ușor sfărâmicioasă, cu o aromă intensă, distinctă și puternică- o alegere esențială pentru un platou de brânzeturi..

Murmezan ras - condiment: brânzeturile noastre cu o vechime de peste doi ani ne amintește de gustul picant al parmezanului dar este mult mai puternic. În timp, culoarea brânzeturilor se transformă într-o culoare galbenă intensă, iar textura lor devine cristalină. Din cauza fragilității sale cristaline, este recomandabil să se răzuiască. Le dăm pe răzătoare doar atunci când plasăm comanda, pur și simplu pentru că au un termen de valabilitate mai lung atunci când sunt întregi și își păstrează aroma în mod optim. Are o aromă atât de concentrată încât poate fi numită cu siguranță un condiment.

Ingrediente: lapte crud, cheag, culturi lactice, sare neiodată, mirodenii: leurdă, rozmarin, chimen, lavandă.

Tăierea se face manual – bucățile din această categorie variază între 250-350 de grame. Mulțumim pentru înțelegere!Produse asemănătoare cu Premium UzOnkA Cheese Box