1. Prima pagina
  2. »
  3. Cheese Box
  4. »
  5. Cheese Box Uzonka
  6. »
  7. UzOnka Cheese Taster Box
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
UzOnka Cheese Taster Box
  • UzOnka Cheese Taster Box
  • UzOnka Cheese Taster Box

UzOnka Cheese Taster Box

(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc

4 sortimente din brânzeturile UzONkA 1,2 kg

Pachetul contine urmatoarele branzeturi:

1x Murgo Natural (brânză maturată de 3-6 luni): 350 gr

1x Murgo Natural  (maturată peste 6 luni): 350 gr

1x Wine Pair (Brânză maturată peste 2 ani):300 gr

1x Murmesan ras (brânză de condiment, din brânză maturată peste 2 ani):  200 gr

 

Murgo Natural: O versiune delicioasă și diferită a brânzei clasice Gouda. Este o versiune ușor maturată, are o textură lejeră și moale, cu o aromă pură mătăsoasă, având o textură elastică, dar fină. De obicei, brânza Murgo Natural este maturată minim 3 luni.

 Wnine Pair:  Aceasta este o selecție din mai multe roți de brânză cu date diferite și arome diferite datorită prelucrării artizanale. Aceste brânzeturi sunt maturate peste 18 luni.

 

Murmezan ras - condiment: brânzeturile noastre cu o vechime de peste doi ani ne amintește de gustul picant al parmezanului dar este mult mai puternic. În timp, culoarea brânzeturilor se transformă într-o culoare galbenă intensă, iar textura lor devine cristalină. Din cauza fragilității sale cristaline, este recomandabil să se răzuiască. Le dăm pe răzătoare doar atunci când plasăm comanda, pur și simplu pentru că au un termen de valabilitate mai lung atunci când sunt întregi și își păstrează aroma în mod optim. Are o aromă atât de concentrată încât poate fi numită cu siguranță un condiment.

Ingrediente: lapte crud, cheag, culturi lactice, sare neiodată.

Tăierea se face manual – bucățile din această categorie variază între 250-350 de grame. Mulțumim pentru înțelegere!Produse asemănătoare cu UzOnka Cheese Taster Box