STOMACUL TĂU ȘI BRÂNZA NOASTRĂ
Beneficiile pentru sănătate aduse de brânzeturile noastre din lapte crud:
Reduce alergiile
Nu conține zahăr adăugat sau ingrediente sintetice
Poți include probiotice în dieta ta
Suntem unici dacă vorbim despre materia primă folosită: laptele. Calitatea laptelui depinde de hrana consumată de către văcuțe, nu se poate compara niciun furaj cu iarba. Suntem binecuvântați cu peisajele și văcuțele noastre. Prin aceste cadouri simple și naturale avem „lapte viu”.
Pentru că nu pasteurizăm, nu distrugem enzimele digestive necesare pentru a absorbi anumiți nutrienți. Prin pasteurizare multe dintre aceste enzime nu sunt doar distruse, ci și alterate, iar corpului îi este foarte greu să le absoarbă și să le digere. Alergiile și intoleranța la lactoză se regăsesc într-un număr mai mare când vine vorba de lactatele pasteurizate.
Substanțele nutritive, precum probioticele, vitamina D și anticorpii care se regăsesc în lapte crud întăresc sistemul imunitar și reduc riscul apariției alergiilor la copii și la adulți. Enzimele regăsite în lapte ajută digestia. Prin procesarea laptelui crud noi avem grijă de aceste enzime scumpe!