1. Prima pagina
  2. »
  3. Brânzeturi maturate nepasteurizate

Brânzeturi maturate nepasteurizate

Brânză Cheddar maturată, obținută de la vaci hrănite exclusiv cu iarbă de pe pășuni organice certificate pentru practici regenerative, cu un profil A2 de beta-cazeină.

Această brânză este produsă din laptele vacilor noastre, care pasc pe pășuni organice, certificate pentru practici regenerative. Brânza obținută este delicioasă și bogată în nutrienți, având un conținut semnificativ de acizi grași Omega-3, care susțin sănătatea cerebrală.

Produsele noastre lactate sunt mai ușor de digerat datorită prezenței proteinei beta-cazeină A2, care le permite multora să reintroducă lactatele în alimentație. Turma noastră este 100% A2/A2 (nemodificată genetic), ceea ce garantează absența proteinei A1, care poate fi dificil de digerat pentru unele persoane.

Ingrediente

Pentru obținerea ei, sunt folosite tehnici tradiționale de fabricare a brânzei, existente de secole. Ne bazăm pe ingrediente naturale, precum laptele, sarea și cheagul, și nu folosim aditivi. În timpul procesului de fabricare, lăsăm timp brânzei să se învechească în mod natural, obținând astfel o brânză autentică, unică și gustoasă.

O brânză artizanală cu o aromă unică și puternică, cu un miros înțepător de amoniac și o aromă de pământ, care îi conferă o notă distinctivă. Această brânză are un miros specific, ceea ce contribuie la farmecul ei aparte. Are o aromă mai complexă, mai intensă și un profil gustativ unic. Aspectul ei este rustic și natural, iar crusta poate fi neuniformă. De asemenea, poate avea imperfecțiuni vizibile. Această neregularitate este ceea ce face ca această brânză artizanală să fie cu totul specială. Brânza este nepasteurizată, astfel că păstrează mai bine aroma originală a laptelui.