Brânză maturată nepasteurizată, exclusiv din laptele vacilor noastre, pășunate în munți., hrănite 100% cu iarbă, A2, organică, regenerativă, FĂRĂ LACTOZĂ
Ne amintește de proprietățile dense ale rețetei de Cheddar. Este o versiune maturată pest 18 luni, are o textură tare și ușor sfărâmicioasă, cu o aromă intensă, distinctă și puternică- o alegere esențială pentru un platou de brânzeturi. Este cel mai bun companion pentru conversațiile serioase și importante.
O brânză artizanală cu o aromă unică și puternică, cu un miros înțepător de amoniac și o aromă de pământ, care îi conferă o notă distinctivă. Această brânză are un miros specific, ceea ce contribuie la farmecul ei aparte. Are o aromă mai complexă, mai intensă și un profil gustativ unic. Aspectul ei este rustic și natural, iar crusta poate fi neuniformă. De asemenea, poate avea imperfecțiuni vizibile. Această neregularitate este ceea ce face ca această brânză artizanală să fie cu totul specială
Multe persoane care cred că au alergie la lapte descoperă că pot tolera brânza maturată obținută din lapte crud, provenit de la vaci pășunate. Deoarece laptele folosit este de cea mai bună calitate- plin de viață. Bacteriile fac ca brânzeturile noastre să fie ușor de digerat, fără a produce reacții alergice la cei care au intoleranță de cazeină sau de lactoză.
Corpul uman nu trebuie să producă enzime pentru a digera produsele lactate crude. Laptele crud se digeră singur, ceea ce este o veste bună pentru persoanele cu probleme digestive. De asemenea, majoritatea persoanelor cu intoleranță la lactoză sau deficiență de lactoză pot consuma produsele noastre lactate crude.
În timpul maturării, bacteriile din laptele crud transformă lactoza rămasă în acid lactic.