Brânză maturată nepasteurizată, exclusiv din laptele vacilor noastre, pășunate în munți. Ferma noastră Ecologică oferă condițiile ideale pentru fabricarea brânzei.
O versiune delicioasă și diferită a brânzei clasice Cheddar. Este o versiune ușor maturată, are o textură semitare cu un gust caracteristic. Brânza este maturată între 3 și 7 luni.
Multe persoane care cred că au alergie la lapte descoperă că pot tolera brânza maturată obținută din lapte crud, provenit de la vaci pășunate. Brânza este nepasteurizată, astfel că păstrează mai bine aroma originală a laptelui. Deoarece laptele folosit este de cea mai bună calitate- plin de viață, bacteriile fac ca brânzeturile noastre să fie ușor de digerat, fără a produce reacții alergice la cei care au intoleranță de cazeină.
Este o sursă excellentă dacă doriți să vă hrăniți familia și copiii într-un mod sănătos și curat.
Este delicioasă servită la temperatura camerei. O puteți servi la micul dejun, cu aproape orice fructe sau semințe.