Brânză Cheddar maturată cu leurdă, nepasteurizată obținută de la vaci hrănite 100% cu iarbă, A2, ECO, organică, regenerativă
Condimentată cu leurdă are un gust ușor înțepător, sălbatic, cu miros de usturoi. Leurda este numită și ceapa ursului, datorită faptului că ursul brun consumă plantele cu plăcere după perioada de hibernare, pentru a prinde putere.
Dacă doriți să vă simțiți energic și puternic, este esențial să favorizați o bună funcție digestivă și să vă păstrați flora intestinală în cele mai bune condiții posibile.
Leurda are efect depurativ, detoxifiant și antiviral. Studiile arată că bacteriile probiotice supraviețuiesc procesului de fabricare a brânzeturilor din lapte crud. Combinația celor două pot ajuta la protejarea împotriva bacteriilor dăunătoare din intestin și pentru a îmbunătăți sănătatea generală a colonului.
Este recomandat atât pentru micul dejun cât și ca un sos de brânză - acompaniamentul perfect pentru fripturi sau preparate cu paste.